Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων στην επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Βέροιας

Η έκδοση κανονισμού χρήσης παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων του δήμου Βέροιας θα είναι το μοναδικό θέμα της τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Βέροιας, την Τετάρτη στις 10 το πρωί, πρόσκληση του αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Ποιότητας Ζωής & Διαφάνειας Θεόφιλου Κορωνά. Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος.

Επίσης, την Τρίτη στη 1μμ θα συνεδριάσει εκτάκτως στο δημαρχείο η Επιτροπή Παιδείας με θέμα την εισήγησή της για την επιχορήγηση σχολικών επιτροπών για τις λειτουργικές δαπάνες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]