Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρπενήσι από μαθητές περιβαλλοντικών ομάδων του 4ου ΓΕΛ Βέροιας

Διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου πραγματοποίησαν μαθητές του 4ου ΓΕΛ Βέροιας, μέλη των περιβαλλοντικών ομάδων «Για μια καλύτερη Ζωή» και «Κράτησέ το…», με τις υπεύθυνες καθηγήτριες Αγγελική Γιαννάκη και Κωσταντία Μπουλασίκη. Οι μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Ανακυκλώνοντας, Βιώνοντας και Ανακαλύπτοντας». Είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τοποθεσίες της περιοχής με μεγάλη ιστορική σημασία (Κεφαλόβρυσο, Κορυσχάδες, Παλιό Μικρό Χωριό) αλλά και να γνωρίσουν περιοχές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς μέσα από πεζοπορίες και παιχνίδια στη φύση.

Η εκδρομή στο Καρπενήσι συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ δημιουργική χρονιά. Η ομάδα αξιοποιώντας τις καλλιτεχνικές και κατασκευαστικές ικανότητες αρκετών μελών της κατασκεύασε στολίδια και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου με ανακυκλώσιμα υλικά και συμμετείχε με δημιουργίες της στην «Έκθεση Δημιουργιών με ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά» που διοργανώθηκε από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και την υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων του νομού.

Το 4ο ΓΕΛ Βέροιας συμμετέχει επίσης σε πρόγραμμα του δήμου Βέροιας για την προώθηση της κομποστοποίησης στα σχολεία, καθώς και στο Εθνικό Δίκτυο «Απορρίμματα… τα χρήσιμα άχρηστα» που συντονίζεται από το ΚΠΕ Έδεσσας- Γιαννιτσών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]