Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Μιχάλης Σουμελίδης στη ΄Δύναμη Πολιτών΄

Την προσχώρησή του στη ‘Δύναμη Πολιτών’ του Κώστα Καραπαναγιωτίδη ανακοίνωσε ο Μιχάλης Σουμελίδης. Σε δηλώσεις του αναφέρει:

«Με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη μάς συνδέουν δεσμοί βαθύτατης φιλίας εδώ και πολλά χρόνια. Γνωρίζω τον άνθρωπο, το ήθος και την προσφορά του. Παρά τη μακρόχρονη γνωριμία μας και την αμοιβαία εκτίμηση, ποτέ δεν βρεθήκαμε στην ίδια πλευρά. Σήμερα συστρατεύομαι μαζί του και με τη ‘Δύναμη Πολιτών’, στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του δήμου Βέροιας. Δεν ακυρώνουμε το παρελθόν, αλλά χαράζουμε το αύριο.»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Συνάντηση με τη Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας – Στο επίκεντρο ο εθελοντισμός και η προσφορά στην Πολιτική Προστασία

Με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας συναντήθηκε στην Νάουσα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα »

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026: «Μετά τον έρωτα τι;», Το βιβλίο του ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση, παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Το βιβλίο του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση με τίτλο «Μετά τον έρωτα τι;», παρουσιάζεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]