Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καρπούς τουριστικής ανάπτυξης δίνει η συνεργασία των δημάρχων Βέροιας και Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της διμερούς  συμφωνίας και της καλής συνεργασίας του δήμου Βέροιας με τον δήμο Θεσσαλονίκης και ειδικότερα της δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, εκατοντάδες καθολικοί προσκυνητές θα επισκεφθούν τη Βέροια στο αμέσως προσεχές διάστημα, ξεκινώντας από το πρωί του Σαββάτου. 

Οι επισκέπτες προέρχονται από μεγάλη κρουαζιέρα προσκυνηματικού – θρησκευτικού τουρισμού καθώς ως γνωστόν για τους καθολικούς η επίσκεψη στα βήματα του Αποστόλου Παύλου αποτελεί όνειρο ζωής. 

Οι περίπου 500 επισκέπτες (10 λεωφορεία) συνοδευόμενοι από Γερμανό καρδινάλιο, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν στις Αιγές τους Βασιλικούς Μακεδονικούς Τάφους, θα ξεναγηθούν στην Εκκλησία του Χριστού και θα γευματίσουν στην πόλη της Βέροιας, όπου επί δύο ώρες θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα για να κινηθούν στο κέντρο και την αγορά. Για την κίνησή τους μέσα στην πόλη έχει ήδη ενημερωθεί και επιληφθεί η τροχαία Βέροιας. Στο  πλαίσιο της  επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τη δήμαρχο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Συνάντηση με τη Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας – Στο επίκεντρο ο εθελοντισμός και η προσφορά στην Πολιτική Προστασία

Με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας συναντήθηκε στην Νάουσα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα »

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026: «Μετά τον έρωτα τι;», Το βιβλίο του ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση, παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Το βιβλίο του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση με τίτλο «Μετά τον έρωτα τι;», παρουσιάζεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]