Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Μανώλης Μαυρομάτης για έναν καφέ στο ΄Στάσου Μύγδαλα΄

Με τα καλύτερα λόγια για το περιβάλλον και την αισθητική του ‘Στάσου Μύγδαλα’ εκφράστηκε ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομάτης, χωρίς να αφήσει απ’ έξω το ευφυές όνομα των γνωστού τσιπουράδικου της Βέροιας. Μάλιστα είχε να λέει για τον ‘χαρακτήρα’ που φαίνεται να διαθέτει το μαγαζί, αφού το διάστημα που ήπιε ένα γρήγορο καφεδάκι, στο ‘Στάσου Μύγδαλα’ συνυπήρχαν θαμώνες από 18 μέχρι και μεγάλες ηλικίες, πίνοντας σαν μια παρέα από καφέ έως τσίπουρο και ποτό.

Στη φωτογραφία μας, ο Μανώλης Μαυρομάτης με τον φίλο του στη Βέροια Βασίλη Βόλκο και τον εκ των ιδιοκτητών του ‘Στάσου Μύγδαλα’ Βασίλη Χασιώτη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]