Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ντίνος Μπλιάτσιος: έμφαση στο ροδάκινο με συνενώσεις των συνεταιρισμών, για να μην χαθούν οι αγορές

Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε για τον τόπο μας διευθύνων σύμβουλος και  ιδιοκτήτης της εταιρείας ‘Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.’ Ντίνος Μπλιάτσιος, στην πρόσφατη ημερίδα της Easy Education για τη νέα ΚΑΠ στο ‘Αιγές Μέλαθρον’.

«Ζείτε στον πιο ευλογημένο τόπο», είπε, «αφού στην Ημαθία ευδοκιμούν πολλές καλλιέργειες μαζί, συνυπάρχει το ροδάκινο με την ελιά, το βαμβάκι και με το αμπέλι, κάτι που δεν υπάρχει σε άλλα μέρη στη χώρα…»

Ο κ. Μπλάτσιος σημείωσε επίσης ότι όσο κι αν ακούγονται και προωθούνται κάποιες καινούργιες καλλιέργειες, τα πέντε προϊόντα που δεν θα ξεμείνουν ποτέ και θα είναι πάντα στην αγορά είναι το λάδι και η ελιά, η κομπόστα, το βαμβάκι, ο καπνός και το ροδάκινο. «Είναι και θα είναι σε παγκόσμια ζήτηση και εκεί πρέπει να εστιάσουν οι παραγωγοί, με την προϋπόθεση όμως ότι θα συνενωθούν σε μεγάλους συνεταιρισμούς, που θα μπορούν να διαπραγματεύονται το προϊόν τους σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό που μετράει σήμερα στην αγορά είναι η συνέπεια και η συνέχεια. Όταν μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ σού ζητάει μια μεγάλη ποσότητα κάθε εβδομάδα, πρέπει να την έχεις έτοιμη και διαθέσιμη. Αυτό μετράει, φυσικά μαζί με την ποιότητα του προϊόντος, και όχι το ποιος είσαι και από που είσαι…», συμπλήρωσε ο κ. Μπλιάτσιος (στη φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη της Easy Education Νίκο Μουρτζίλα).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]