Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ τη Δευτέρα στο Αιγές Μέλαθρον

Ημερίδα με θέμα ‘Πλαίσιο και εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής -ΚΑΠ 2014-20’ θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο διά βίου μάθησης East Education, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 7μμ, στο ‘Αιγές Μέλαθρον’, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και της Π.Ε. Ημαθίας, αλλά και των Αγροτικών Συλλόγων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας.

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι η αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΑΠΘ Ελένη Παπαδοπούλου και ο γεωπόνος και διευθύνων σύμβουλος της ‘Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.’ Ντίνος Μπλιάτσιος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26

Διαβάστε περισσότερα »

Από σήμερα η διάθεση καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..» στη Νάουσα

Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η διάθεση των καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..», που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]