Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

130 δωρεάν εξετάσεις από τους ΄Γιατρούς του Κόσμου΄ στην τοπική ενότητα Δοβρά

Με αθρόα προσέλευση πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο της Βέροιας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τους ‘Γιατρούς του Κόσμου’. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία του αντιδημάρχου Παιδείας Νίκο Μαυροκεφαλίδη και των προέδρων τοπικών κοινοτήτων.

Ο συντονισμός στον Άγιο Γεώργιο έγινε από την πρόεδρο Ιωάννα Λιάτσιου, η οποία, νοσηλεύτρια και η ίδια, βοήθησε εθελοντικά την αποστολή.

Κατά τη διάρκεια του ιατρικού ελέγχου είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα και ανασφάλιστοι από όλη την ενότητα Δοβρά. Συγκεκριμένα εξετάστηκαν 31 παιδιά, εκ των οποίων εμβολιάστηκαν τα 18. Η οφθαλμίατρος εξέτασε 45 περιστατικά, η γενική ιατρός 35 και ο γυναικολόγος της αποστολής εξέτασε 30 γυναίκες (τεστ Παπ-υπέρηχος).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΙΠΗ: Ολοκληρώθηκε η ΙΑ΄ Εβδομάδα Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού με επίκεντρο τη Δημοσιογραφία και τον Τύπο της Ημαθίας τον 20ο και 21ο αιώνα

Με απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026 οι εκδηλώσεις της ΙΑ΄ Εβδομάδας Τοπικής Ιστορίας &

Διαβάστε περισσότερα »

«Κλειστή» για μια εβδομάδα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, λόγω μετακόμισης

Από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας, ανακοινώνεται ότι λόγω μετεγκατάστασης στο καινούργιο κτίριο της Περιφέρειας,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]