Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βράδια έθνικ ακουσμάτων άρπας στη Νάουσα

Την παράσταση ‘Αρπίσματα στις γειτονιές του Κόσμου…’ παρουσιάζουν το Σάββατο στις 8 το βράδυ στην Εστία Μουσών η Harp΄Eri και το Ωδείο Αριστοτέλης.

Η Harp΄Eri είναι μια δεξιοτέχνης της άρπας, που εκτός απο τις κλασσικές της σπουδές, έχει ανοιχτεί και στους χώρους της ethnic, της rock και της παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής.

Έχει συνεργαστεί με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Γ. Καζατζή, Γ. Σταυριανό κ.ά. Έχει συμπράξει με συμφωνικές ορχήστρες καθώς και με σχήματα έθνικ και παραδοσιακής μουσικής σε διάφορα φεστιβάλ. Εμφανίστηκε επίσης σε σόλο παραστάσεις σε μουσικές σκηνές της Ελλάδος και του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει σε cd γνωστών καλλιτεχνών όπως, OneRepublic, Κώστα Μακεδόνα, Ελένη Τσαλιγοπούλου κ.ά.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]