Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το Σάββατο διασκέδασαν παππούς και εγγονός, την Κυριακή ο… πατέρας!

Χαμός έγινε στο γλέντι που διοργάνωσε ο φίλος Βαλάντης Αντωνίου, έξω από το κρεοπωλείο του, το τελευταίο Σάββατο των Αποκριών. Μπορεί φυσικά ο ίδιος και η σύζυγος του Βιργινία να μην είχαν τη δυνατότητα, λόγω δουλειάς, να χορέψουν σε μακεδονίτικους ρυθμούς με την υπέροχη μπάντα του Σαλέα, τους αποζημίωσε όμως ο πατέρας και ο γιος του, όπως βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία! Τον Βαλάντη με την παρέα του, τον εντοπίσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Liebe να τα δίνει… όλα!

Να είναι γερός, αυτός και η οικογένειά του, να μας δίνει όλο τον χρόνο τις μοναδικές του δημιουργίες στον χώρο του κρέατος!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]