Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενημέρωσαν και ενημερώθηκαν για το νοσοκομείο Ημαθίας μέλη του κλιμακίου υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε επίπεδο νομού ανέπτυξε στην καινούρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Βέροιας Αναστασία Μπούρτσου κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας που επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Βέροιας την Τετάρτη. Το κλιμάκιο αποτελούνταν  από μέλη του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα επιμέρους προβλήματα του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, τα μέλη του κλιμακίου συνομίλησαν με εργαζόμενους του νοσοκομείου, ασθενείς και συνοδούς, καταγράφοντας τα προβλήματα τόσο των εργαζομένων, όσο και των χρηστών υγείας και μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον Ι. Ν. Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον Ιερό Ναό Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου & Οσίου Συμεών του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]