Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δυναμική επανεκκίνηση της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης

Στην επαναλειτουργία της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης προχώρησε πριν λίγο καιρό μια ομάδα νέων ανθρώπων που φιλοδοξεί να γίνει ένα κύτταρο του Ποντιακού Ελληνισμού. Ήδη οι πρώτες εγγραφές των μελών έχουν γίνει και μάλιστα έχουν δημιουργηθεί τρία χορευτικά τμήματα: το εφηβικό που κάνει πρόβες κάθε Σάββατο στις 20:00, το τμήμα το παιδικό που κάνει πρόβες κάθε Κυριακή στις 18:00 και των ενηλίκων που έχει πρόβες κάθε Κυριακή στις 19:00.

Παράλληλα η προσωρινή διοίκηση, εκλογές αναμένεται να γίνουν στο αμέσως προσεχές διάστημα, θέλοντας να αναπτύξει πολύπλευρες δραστηριότητες προτίθεται να λειτουργήσει τμήματα ρυθμικής γυμναστικής για παιδιά από 3,5 χρονών και άνω καθώς και τμήματα γυμναστικής για γυναίκες. 

Εγγραφές για οποιοδήποτε από τα τμήματα της Ευξείνου Λέσχη Ειρηνούπολης γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο χώρο του Συλλόγου στη Λαϊκή Αγορά. 

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια χρειάζεται όλοι να προσανατολισθούμε και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ξανακάνουμε την Εύξεινο Λέσχη Ειρηνούπολης ένα πραγματικό πολιτιστικό στολίδι. Απαιτείται βούληση και κόπος, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο για τη νεολαία μας.

Πληροφορίες για εγγραφές και άλλα θέματα της Λέσχης: 6955509891 Δέσποινα, 6983030150 Παναγιώτης, 6984198304 Μαρία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«ΆΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»: Πρόσκληση σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παραχώρηση των πηγών της Αράπιτσας

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας» καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τη

Διαβάστε περισσότερα »

ΛΒ’ ΠΑΥΛΕΙΑ: Πρόγραμμα Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου « Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ»

Οι εκδηλώσεις των ΛΒ’ Παυλείων πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους και, όπως κάθε χρόνο, κορυφώνονται με το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]