Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φιλική “λευκή” ισοπαλία για τη Νάουσα με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Νάουσας στη Νέα Ευκαρπία απέναντι στον Μακεδονικό, σε μια αναμέτρηση διάρκειας δύο ημιχρόνων των 35 λεπτών, με τους «κυανόλευκους» να βγάζουν τα πρώτα τους αγωνιστικά συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «ξεμουδιάσματος», ο ρυθμός επηρεάστηκε από τη βαριά προετοιμασία και τις δοκιμές των τεχνικών επιτελείων. Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, καθώς οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, ενώ οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, παρά την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Το πρώτο αυτό τεστ προσέφερε πολύτιμες διαπιστώσεις για τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών, καθώς η Νάουσα συνεχίζει τη δουλειά της ενόψει των επόμενων φιλικών αγώνων (ακολουθεί το εκτός έδρας ματς στις 19/8 με την Καστοριά).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες κατέγραψαν ορισμένες καλές στιγμές κυρίως γύρω από το ημίωρο και στην αρχή της επανάληψης: στο 25′ σημειώθηκε φάουλ του Κωνσταντινίδη που έφυγε λίγο άουτ, στο 26′ ο Μαντζάρης σταμάτησε τον Φασίδη σε τετ α τετ, ενώ στο 30′ ο Κασμαρίδης μπλόκαρε συρτό σουτ του Γιακουμάκη.

Στο 32′ ο Γιακουμάκης έβγαλε ωραία κάθετη στον Ξανθόπουλο, ο οποίος ανατράπηκε από τον Κασμαρίδη κερδίζοντας πέναλτι, με τον γκολκίπερ της Νάουσας να αποκρούει την εκτέλεση του Γιακουμάκη. Τέλος, στο 48′ ο Κωνσταντινίδης έκανε ωραία σέντρα, ο Πασχαλίδης πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας της Νάουσας αντέδρασε με δύσκολη απόκρουση.

Οι συνθέσεις

Μακεδονικός (Θάνος Κούρτογλου): Μαντζάρης, Γουρίδης, Δρόσος, Λάσκα, Αγγοπιάν, Πατσιαντζής, Παρασκευάς, Κωνσταντινίδης, Χάγκαν, Γιακουμάκης, Ξανθόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τοσναρίδης, Γεωργίου, Στ. Πασχαλίδης, Ταξίδης, Μουρουζίδης, Κυριακίδης, Γιαννουκίδης, Μπλατσιώτης, Σαββίδης, Πυξιάδης, Μπεγκιάρι, Σπυρόπουλος, Τουλούπης.

Νάουσα (Κωνσταντίνος Συριτούδης): Κασμαρίδης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντζαρτζίδης, Κυριακίδης, Τσιακίρης, Χίσα, Θεοχαρόπουλος, Φασίδης, Ηλιάδης, Γκούλα.

Έπαιξαν και οι: Δημισίκος, Τέγος, Ασλαμπάνογλου, Λαμπογλου, Κόμνης, Παπαδάκης, Δούμος.

Πηγή: kerkidasport.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]