Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και ο Δήμος Βέροιας, διοργανώνουν εκδήλωση που σκοπό έχει να τιμήσει εκπαιδευτικούς και μαθητές που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική δράση:«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ», ζωγραφίζοντας τα ΚΑΦΑΟ του Δήμου Βέροιας, τα σχολικά έτη 2024-25 και 2025-26. Η δράση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον, την πόλη κοσμούν 22 έργα τέχνης των μαθητών, με πολύ θετικό αντίκτυπο και στη τοπική κοινωνία!
Η εκδήλωση-γιορτή για τα παιδιά και την πόλη θα γίνει την Τρίτη 16 Ιουνίου 2026, στο Δημαρχείο Βέροιας, στις 10.00 π.μ., όπου θα παρουσιαστούν τα ζωγραφικά έργα ενώ οι μαθητές κατά ομάδες εργασίας, θα περιγράψουν την εμπειρία τους. Επίσης, θα δοθούν Έπαινοι Συμμετοχής σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου Δήμος Αλεξάνδρειας: 21η Γιορτή Πίτας με τον σεφ Βασίλη Καλλίδη, παραδοσιακή μουσική και δράσεις για παιδιά
Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026, στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 6.00μμ, η Αλεξάνδρεια γιορτάζει τις γεύσεις, τη μουσική και την παράδοσή





