Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου Εθελοντική Αιμοδοσία στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026, από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ του Δήμου, με σκοπό την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και τη στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο χώρο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Η συμμετοχή όλων σε αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική, με την Εθελοντική Αιμοδοσία ενισχύουμε τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας στον αγώνα της ασφαλούς προσφοράς αίματος χωρίς αντάλλαγμα.

Παρακαλούνται οι Δημότες που αιτήθηκαν να τους χορηγηθεί αίμα και δεν επέστρεψαν τις φιάλες, όπως όφειλαν να κάνουν, εντός δυο μηνών, να προσέλθουν την ημέρα αυτή ώστε να ξεχρεώσουν τις φιάλες που οφείλουν ενισχύοντας τα αποθέματα αίματος του Δήμου μας. Εάν δεν αναπληρωθούν οι οφειλές που εκκρεμούν έως σήμερα ο Δήμος Αλεξάνδρειας δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των Δημοτών που δεν είναι αιμοδότες, λόγω έλλειψης αίματος.

Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν την ημέρα αυτή μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, καθημερινά ή και Σαββατοκύριακο και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας και παράλληλα να ενημερώσουν την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 23330-53071 και 53072 ώστε να γίνει σχετική καταχώρηση στο Μητρώο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου Εκπαιδευτική εκδήλωση του ΙΣΗ για τις εφαρμογές της νανοτεχνολογίας στην Ιατρική

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας (ΙΣΗ) πραγματοποιεί εκπαιδευτική συνάντηση την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026 στις 7.00 μμ, στην αίθουσα του ΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα »

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026 Εθελοντική αιμοδοσία και δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]