Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Dear Future» σε σκηνοθεσία της Χριστιάννας Χειραναγνωστάκη που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο του διαγωνιστικού τμήματος Film Forward του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Βασίζεται σε ένα πολύχρονο ταξίδι έρευνας και γυρισμάτων σε διαφορετικά αρχεία της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, αλλά και σε συνεντεύξεις με επιστήμονες που ασχολούνται με τον τρόπο λειτουργίας της μνήμης. Άλλωστε, οι νευροεπιστήμονες που μελετούν το συναίσθημα βρίσκουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένας συνεντευξιαζόμενος στο ντοκιμαντέρ, ότι σήμερα «πάσχουμε” από μια νοσταλγία του παρόντος καθώς προσπαθούμε να καταγράφουμε διαρκώς όσα μας συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.
Διάρκεια προβολής: 79’

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]