Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τάσος Μπαρτζώκας: Συγχαρητήρια στον Πέτρο Ανδρεανίδη και τον Παναγιώτη Παλπάνα για την εκλογή τους στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Μπαρτζώκας, συνεχάρη τον Πέτρο Ανδρεανίδη και τον Παναγιώτη Παλπάνα για την εκλογή τους στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο Ανδρεανίδη και τον Παναγιώτη Παλπάνα για την εκλογή τους στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Η Πολιτική Επιτροπή αποτελεί το κορυφαίο πανελλαδικό όργανο της παράταξής μας και η εκλογή τους αποτελεί αναγνώριση της διαδρομής, της προσφοράς, της διαρκούς παρουσίας και της αγάπης τους προς αυτή και τα μέλη της.

Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Είμαι βέβαιος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τις αρχές και τις αξίες μας, με ήθος και ακεραιότητα, για το καλό του τόπου και των πολιτών.

Καλή δύναμη!»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Έναρξη επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτο- νίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]