Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συγχαρητήρια στην Ομάδα Επιχειρηματολογίας του 2ου ΓΕΛ Βέροιας

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ΟΥ ΓΕΛ Βέροιας, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και οι εκπαιδεύτριες -φιλόλογοι Δεδικούση Μαρία, Μόσχου Ελένη και Μπαράκου Μαρία συγχαίρουν την ομάδα Επιχειρηματολογίας του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, που πήρε την 1η θέση στους 1ους Περιφερειακούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας Λυκείων Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Ομάδα του 2ου ΓΕΛ Βέροιας πρώτευσε τόσο στην Α’ Φάση των Αγώνων, που έγιναν στη Βέροια στις 17 Μαρτίου 2026 σε επίπεδο νομού όσο και στην Β΄ (τελική) Φάση των Αγώνων , στη Θεσσαλονίκη στις 25 Απριλίου 2026 μεταξύ των νικητριών ομάδων (16 συνολικά) της Α Φάσης από όλες τις Δ/νσεις Εκπ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι ομιλητές της ομάδας ρητορικής του 2ου ΓΕΛ Βέροιας είναι:
Παλάσκα Μαρία (Γ Λυκείου)
Ρήγα Ερμιόνη (Γ Λυκείου)
Κουμπουλίδης Μιχαήλ (Α Λυκείου)
Ματσαρίδης Κωνσταντίνος (Α Λυκείου)
Σαραντίδου Ιωάννα (Α Λυκείου)
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Εκπ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, τους/τις επόπτες/επόπτριες Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, τους/τις Συμβούλους Εκπ/σης Φιλολόγων Κεντρικής Μακεδονίας, τον Σύλλογο Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ», την Ελληνική Ένωση για την προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση, το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας, το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης και το 2ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Συγχαίρουν, επίσης, την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Βέροιας , που κατέλαβε τη 2η θέση.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Καμπάνα για τις κλοπές πετρελαίου από σχολεία της Ημαθίας

Ποινή φυλάκισης 4 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε δύο άτομα που συνελήφθησαν στον Κοπανό Νάουσας αφού προηγουμένως είχαν κλέψει όλο το πετρέλαιο από

Διαβάστε περισσότερα »

Αναστάτωση στον παιδικό αγώνα του 22ου Αγώνα Θυσίας στη Νάουσα: Παιδιά ακολούθησαν λάθος διαδρομή και χάθηκαν

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του παιδικού αγώνα των 1.000 μέτρων, στο πλαίσιο του 22ου Αγώνα Θυσίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]