Σημαντική προπονητική επιτυχία στα γήπεδα της Πορτογαλίας για τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της Βέροιας, Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος ως συνεργάτης προπονητή στην Estrela da Amadora πανηγύρισε την παραμονή της ομάδας του στην κορυφαία κατηγορία της χώρας (Liga Portugal).
Η μαθηματική σωτηρία ήρθε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, καθώς η ομάδα του απέσπασε ένα παλικαρίσιο 2-2 μέσα στην έδρα της ισχυρής Μπράγκα και μάλιστα με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα! Αμέσως μετά το φινάλε, ο Βεροιώτης τεχνικός πανηγύρισε έξαλλα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τη μεγάλη επιτυχία, ενώ λίγες μέρες μετά μοιράστηκε τη χαρά του στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τους πανηγυρισμούς των παικτών και του τεχνικού τιμ μέσα από το «Estádio Municipal de Braga».
Το μήνυμά του, «FORÇA @estrelamadora CONTINUAMOS @ligaportugal» (Πάμε Estrela, συνεχίζουμε στη Liga Portugal), αποτυπώνει ανάγλυφα τη δικαίωση μιας δύσκολης προσπάθειας. Αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα αποτελεί ένα τεράστιο παράσημο για την καριέρα του Αλέξανδρου Βεργώνη, ο οποίος κάνει περήφανη την ποδοσφαιρική Ημαθία με τα επιτεύγματά του στο εξωτερικό.
kerkidasport.gr








