Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σίγησε ο ζουρνάς του Μήτσου

Στα 81 του χρόνια έφυγε από τη ζωή, τη Μ. Τρίτη, ο Δημήτρης Αγγέλτσης, ένας από τους γνωστότερους μουσικούς και φορείς της λαϊκής παράδοσης στη Νάουσα. Με το ζουρνά και το νταούλι δίπλα, υπήρξε για πολλά χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι του δρώμενου της Μπούλας, συνδέοντας τη μουσική του με τη ιστορική γιορτή της πόλης.
Ο Δημήτρης Αγγέλτσης ήταν γνωστός για την καλοσύνη και την ήρεμη παρουσία του, με τους συμπολίτες του να τον θυμούνται ως καλόκαρδο, ταπεινό και αγαπητό άνθρωπο. Η κηδεία του έγινε χθες Μ. Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στον Άγιο Γεώργιο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]