Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προς χρηματοδότηση μεγάλα έργα υποδομής από το υπουργείο εσωτερικών

 Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, με την παρουσία και στήριξη της Βουλευτή Ημαθίας κας Στέλλας Αραμπατζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Νάουσας παρουσίασε στον Υπουργό Εσωτερικών αναλυτική λίστα ώριμων έργων του Δήμου, τα οποία βρίσκονται σε φάση εξεύρεσης των απαραίτητων χρηματοδοτικών πόρων για την υλοποίησή τους.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δυνατότητες χρηματοδότησης, από το Υπουργείο Εσωτερικών, σημαντικών έργων οδοποιίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις παρεμβάσεις που αφορούν το ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας.

Παράλληλα, εξετάστηκε η χρηματοδότηση έργων ενεργειακής αναβάθμισης κτιριακών υποδομών, με στόχο τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, την εξοικονόμηση πόρων και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση δύο τουλάχιστον μεγάλων έργων υποδομής του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας. Τα έργα που θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση πρόκειται να αποσαφηνιστούν και να οριστικοποιηθούν κατά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών επαφών και ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και την υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των υποδομών και στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Οι νέες τεχνολογίες και δυναμικές στις υπηρεσίες υγείας και ιατρικής φροντίδας

Την 6η Αναφορά Τάσεων, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και δυναμικές στους τομείς υγείας και ιατρικής φροντίδας, παρουσιάζει το One

Διαβάστε περισσότερα »

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Παιδικού Σταθμού Άνω Ζερβοχωρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας και στο Εκτροφείο Θηραμάτων στον Άγιο Νικόλαο

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026 τα νήπια συνοδευόμενα από το προσωπικό του Σταθμού και τις μητέρες τους είχαν την μοναδική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]