Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Περίπατος Βιβλίου, με την «Βέροια χθες και σήμερα» του Μάκη Δημητράκη

Ένας ακόμα ενδιαφέρον περίπατος οργανώθηκε και φέτος από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου και το Βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο», στο πλαίσιο της Ημέρας Βιβλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την ΟΥΝΕΣΚΟ, με κεντρικό μήνυμα «Διαβάζω & Αλλάζω», με μεγάλη απήχηση σε μεγάλους και μικρούς αναγνώστες.
Η φετινή ημέρα, τιμήθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου στη Βέροια για την Βέροια,  με  αφορμή το βιβλίο του κ Μάκη Δημητράκη « Η Βέροια χθες και σήμερα». Μάλιστα την ξενάγηση γνωριμίας με την πόλη και την ιστορία της, έκανε ο ίδιος ο συγγραφέας.

Το ραντεβού με τον κόσμο δόθηκε στο «Ηλιοτρόπιο» και ο περίπατος είχε στάσεις σε εμβληματικά σημεία και μνημεία της Βέροιας, όπως, η εκκλησία του Χριστού, το Δημαρχείο, η παλιά Μητρόπολη, η πλατεία Δικαστηρίων, το Βήμα Αποστόλου Παύλου, το Τζαμί Μεντρεσέ, τα δίδυμα λουτρά και τερμάτισε  μέσω Κυριώτισσας & Μακαριώτισσας στην Εληά.
Για όσους δεν πρόλαβαν, ραντεβού του χρόνου, με υγεία και περισσότερο βιβλίο στη ζωή μας!
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλειστή η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου στη Βέροια λόγω εργασιών για το φυσικό αέριο στο ύψος του Αγίου Αντωνίου

Κλειστή παραμένει η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου στη Βέροια, στο τμήμα από την οδό Βερμίου έως την οδό Μαλακούση, λόγω εργασιών

Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο δίκτυο 12 διαδρομών και μονοπατιών που συνδέουν τον αστικό ιστό με τους ορεινούς όγκους του Δήμου Βέροιας, παρουσιάστηκε χθες στην «Ελιά»

-Παρουσία Δημάρχου και επαγγελματιών Τουρισμού και Εστίασης To νέο «Δίκτυο Μονοπατιών και Διαδρομών Πεζοπορίας Δήμου Βέροιας» παρουσιάστηκε το μεσημέρι της

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]