Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρασκευή 29 Μαΐου στη Βέροια: Παρουσίαση του βιβλίου της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Νάουσας, «Ρόδα και Άκανθοι»

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026, στις 7.30 μ.μ., στο πατάρι του «Ristorante Pappagallo» στη Βέροια, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου τής Λογοτεχνικής Συντροφιάς Νάουσας, «Ρόδα και Άκανθοι» που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «Ἀνάλεκτο». Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Θεοφάνης Μαλκίδης (διδάκτωρ Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών) και ο Νίκος Αγαθαγγελίδης (συγγραφέας). Ππρολογίζει ο Άκις Θωμαΐδης (εκδότης).
Το «Ρόδα και Άκανθοι» είναι μία ενδιαφέρουσα ανθολογία που συγκεντρώνει ποιήματα και διηγήματα από το έργο δώδεκα σημαντικών δημιουργών, με διαφορετικό ύφος, που εκκινούν από διαφορετική αφετηρία και εκφράζουν διαφορετικές προθέσεις, έχουν ωστόσο κοινό υπόβαθρο την αγάπη για την τέχνη του λόγου και συναπαρτίζουν μία λογοτεχνική συντροφιά που προσπαθεί να συμβάλει στον πολιτισμό και τα γράμματα του τόπου.
Στο βιβλίο συμμετέχουν οι: Γιώργος Αγγελιδάκης, Δημήτρης Βαλαής, Μερκούριος Γιάντσης, Αντώνης Γιτόπουλος, Αθανάσιος Δεληχρήστος, Χρήστος Κωστελίδης, Αλέξανδρος Λυσιμάχου, Κατερίνα Λυσιμάχου, Δημήτρης Ντίκας, Ντίνα Παλιομπέη, Μαρία Α. Ρέντη Κολτσάκη και Δήμητρα Ταμπάκη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Θερινό σινεμά στη Νάουσα στο φως του φεγγαριού», ο θερινός κινηματογράφος και φέτος κοντά σας!

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Naoussa Summer Festival 2026» ξεκινά τη λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]