Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι Μονάδες Υγείας του «Ευαγγελισμού», έκοψαν την βασιλόπιτα του 2026

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, οι ομάδες της Κλινικής Ευαγγελισμός Βέροιας και της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ευαγγελισμός ενώθηκαν σε μία όμορφη γιορτή στο κέντρο ¨Φλαμουριές¨ στη Βέροια.
Μέσα σε κλίμα χαράς, έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, την οποία ευλόγησε ο πατ. Λεωνίδας. Διοίκηση, ιατροί και όλο το προσωπικό άφησαν για λίγο τη στολή εργασίας και έγιναν μία παρέα!
Οι τυχερές που κέρδισαν το φλουρί ήταν η Τσακαλίδου Μαρία και η Μισοκεφάλου Σταυρούλα, οι οποίες έλβαν ευχές για υγεία και ευτυχία για την νέα χρονιά.
«Για εμάς, η προσφορά στην υγεία είναι ομαδική υπόθεση. Η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας και η ημέρα αυτή ήταν αφιερωμένη σε εκείνους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με φροντίδα και χαμόγελο!», αναφέρει η Διεύθυνση των δυο μονάδων Υγείας, με ευχές σε όλο τον κόσμο για μια χρονιά γεμάτη υγεία, φως και δημιουργία! Και του χρόνου!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]