Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας και του ΤΟΒ ταξιδεύουν «εκτός» και γοητεύουν

Συνεχίζουν να απασχολούν τις ηλεκτρονικές σελίδες ξένων ΜΜΕ, όπως της Welt, οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο πανόραμα». Μάλιστα το δημοσίευμα, αναφέρει συγκριτικά ότι «το φυσικό θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και συγκρίσιμο ίσως με την ανθοφορία της λεβάντας στην Προβηγκία ή την Τοσκάνη λίγο αργότερα…»
«Οι ανθισμένες ροδακινιές γύρω από τη Βέροια μεταμορφώνουν το τοπίο σε ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο πανόραμα», γράφει η WELT για το πραγματικά πολύ όμορφο και ξεχωριστό θέαμα που, όπως παρατηρεί η εφημερίδα, «δίνει ώθηση σε ολόκληρη την περιοχή», όπως τονίζει, ενώ ο αρθρογράφος προσθέτει, πως θέλει οι άνθρωποι στην Ολλανδία και το Βέλγιο να ανακαλύψουν τι φανταστικά μέρη υπάρχουν εκτός από τους γνωστούς προορισμούς.
Το Φεστιβάλ του ΤΟΒ έχει κατακτήσει τον κόσμο και αποτελεί πλέον βάση ιδεών, απανταχού!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σημαντική διάκριση η εκλογή του Αντώνη Θεοχαρόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Συνδέσμου Εταιρειών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ελλάδος

Σε μια ακόμη απόδειξη της δυναμικής πορείας του στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της επαγγελματικής κατάρτισης, το ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ πετυχαίνει

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]