Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώθηκαν οι Συντονιστές και οι Αναπληρωτές Συντονιστές των Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ), με στόχο την ενίσχυση της οργανωτικής λειτουργίας και την αποκεντρωμένη συμμετοχή σε κάθε περιοχή.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, στις ολομέλειες των ΝΟΕΣ συμμετέχουν αυτοδίκαια ο Γραμματέας και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι Συντονιστές των Τοπικών Οργανώσεων, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, οι υποψήφιοι βουλευτές, τα αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς και εκπρόσωποι σε φορείς και θεσμικά όργανα κάθε περιοχής.
Για τη Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Ημαθίας ορίστηκαν:
• Συντονιστής: Ελευθεράκης Ιορδάνης
• Αναπληρωτής Συντονιστής: Τσιλογιάννης Γιώργος
• Αναπληρωτής Συντονιστής: Κάκαρης Γιώργος
Το πλαίσιο αυτό εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια για μια οργανωμένη και συμμετοχική διαδικασία ενόψει του Συνεδρίου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εμποροπανήγυρης, στο πλαίσιο εορτασμού του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου
Ο ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων







