Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας, κ. Μουρτζίλας Νικόλαος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Κυβερνώντος Κόμματος κ. Γεωργιάδη Άδωνη, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συλλόγου για την ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, με ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή των τρίτεκνων οικογενειών για την πρωτίστως σταθεροποίηση και έπειτα επίλυσης του. Την στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας και την ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσής τους από την Πολιτεία. Βασικός στόχος των δράσεων επίσης είναι η παρακίνηση και άλλων οικογενειών να έρθουν στο ‘καθεστώς’ της Τρίτεκνης οικογένειας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις και αιτήματα για τη στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών, ενώ από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του Κυβερνώντος Κόμματος εξέφρασε τη διάθεση να εξετάσει τα ζητήματα που τέθηκαν και να συνεχιστεί ο διάλογος σε επόμενη συνάντηση.
Όπως σημειώνει το σχετικό ενημερωτικό δελτίο, ο Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας συνεχίζει σταθερά τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων και τη στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.) Βέροιας «ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δ. ΣΩΣΣΙΔΟΥ», οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Αδελφάτου και







