Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με αγρότες από Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, σήμερα ο «Διάλογος με την Παραγωγή», στο ΥΠΑΑΤ

Τρίτη κατά σειρά συνάντηση αγροτών με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στις 10:00 π.μ. στον «Διάλογο με την Παραγωγή»,  συμμετέχουν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, καθώς και από τη Λάρισα.

Η νέα συνάντηση αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων κύκλων επαφών με την Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) και εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Θεσσαλίας, της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας.

Στην ατζέντα θα βρεθούν οι αγροτικές ενισχύσεις και η πορεία των πληρωμών, το κόστος παραγωγής, τα ζητήματα που απασχολούν την κτηνοτροφία, καθώς και οι προοπτικές της ελληνικής γεωργίας στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για την περίοδο 2028–2034.

Παράλληλα, θα συζητηθούν θέματα που συνδέονται με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και τις ιδιαίτερες ανάγκες των παραγωγών των συγκεκριμένων περιοχών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στην αντεπίθεση ο Πιερρακάκης με ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για την προστασία των δανειοληπτών

-«Κάθε ΝΑΙ και ΟΧΙ θα έχει ονοματεπώνυμο», το μήνυμα του υπουργού προς την αντιπολίτευση. Σε πολιτική δοκιμασία για την αντιπολίτευση

Διαβάστε περισσότερα »

Διαμάντης και Θεοδωρίδης «συναντήθηκαν» στα δικαστήρια με φόντο αποζημίωση 150.000€!

Ένα ακόμη δικαστικό «επεισόδιο» που σχετίζεται με το «σίριαλ» ΔΕΥΑΒ, εξελίχθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]