Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ

Αύριο Σάββατο στην Αλεξάνδρεια οι κηδείες των τριών παιδιών

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι, το αεροσκάφος – ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε δύο εκ των τριών τραυματιών του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που συνέβη την περασμένη Τρίτη 27 Ιανουαρίου, στη Ρουμανία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 7 νέα παιδιά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Κατερίνη και τη δυτική Θεσσαλονίκη.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ τρίτος τραυματίας, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος, παραμένει στη Ρουμανία καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Φορτισμένο το κλίμα έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπου δεσπόζει ένα μεγάλο πανό, που γράφει «Καλό Παράδεισο Αδέλφια», ενώ οπαδοί του Δικεφάλου και άλλων ομάδων καταφτάνουν καθημερινά στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια και κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών. Στο γήπεδο της Τούμπας πέρα από απλούς πολίτες, από φίλους ομάδων και οπαδούς βρέθηκε, χθες βράδυ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για να εκφράσει τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του ιδίου και της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως προς τους γονείς και τους συγγενείς τους, καθώς και προς τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε επισκεφτεί το γήπεδο και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος.
Σήμερα και αύριο οι κηδείες
των νεκρών παιδιών
Το τελευταίο «αντίο» θα ειπωθεί στους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ οι σωροί των οποίων θα βρίσκονται στους τόπους καταγωγής τους.
Σήμερα Παρασκευή στην Ευκαρπία στις 12:00, στο Ναό Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθίας ενός από τα «αετόπουλα». Την ίδια μέρα στις 13:00 θα γίνει η κηδεία στο χωριό Αρώνας Πιερίας του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε το ταξίδι χωρίς γυρισμό από την Κατερίνη.
Το Σάββατο (31/1) στην Αλεξάνδρεια, θα βρίσκονται οι τρεις σοροί των παιδιών του ΠΑΟΚ που ξεκίνησαν από την πόλη της Ημαθίας και πιο συγκεκριμένα από τις 11:00 και μετά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με την εξόδιο ακολουθία να γίνεται στη 1.00 το μεσημέρι.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εμποροπανήγυρης, στο πλαίσιο εορτασμού του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ο ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων

Διαβάστε περισσότερα »

Η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στην τρίτη διαπεριφερειακή συνάντηση των εταίρων του έργου “iCEAR” για την κυκλική οικονομία στις αγροτικές περιοχές

Με επίκεντρο δράσεις κυκλικής οικονομίας στις αγροτικές περιοχές και καλές πρακτικές βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]