Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΒΕ ο Γεδεών Βούλης

Κατά την 51η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη παρουσία κυβερνητικών στελεχών και κορυφαίων επιχειρηματιών, ο επιχειρηματίας Γεδεών Βούλης ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου.
Ο κ. Βούλης τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση του ΣΕΒΕ ως αναγνώριση της πολύχρονης και πολύτιμης προσφοράς του επί 24 χρόνια σε κρίσιμους τομείς λειτουργίας και εκπροσώπησης των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων.
Σε δήλωσή του ο Γεδεών Βούλης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την τιμή: «Όταν οι συνάδελφοί σου και φίλοι σου που διοικούν το 1/4 του ΑΕΠ της χώρας σε αναγορεύουν ομόφωνα επίτιμο πρόεδρο, τότε η βαθιά εκτίμηση, η συγκίνηση και ένα σωρό άλλα ευγενή συναισθήματα που σε πλημμυρίζουν, σου μπλοκάρουν κάθε λόγο. Όλα πλέον τα λέει… ένα απλό δάκρυ ευγνωμοσύνης».
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κοινωνικό leasing: Μέχρι 13.000€ επιδότηση για ηλεκτρικό αυτοκίνητο — Ποιοι δικαιούνται

Το νέο πρόγραμμα κοινωνικού leasing αυτοκινήτου, το οποίο εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου, περνάει

Διαβάστε περισσότερα »

Το παράδειγμα της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», οι υποδομές και η δουλειά της, ενθουσίασε τον υπουργό Δικαιοσύνης

Ενθουσιασμένος δήλωσε μιλώντας στον ΛΑΟ, μετά την λήξη των εγκαινίων, του Κέντρου Αρωγής & Ενδυνάμωσης Εφήβων ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]