Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2026 στις 5:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα στον χώρο της βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου Νάουσας με θέμα «Εμβόλια: Μύθοι και αλήθειες. Είναι απαραίτητο να εμβολιάσω το παιδί μου;».
Αποτελεί την τέταρτη συνάντηση του κύκλου δράσεων που διοργανώνει η Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Νάουσας με τη στήριξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση γονέων σε θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών.
Εισηγητές θα είναι η κα Μαριόγλου Αναστασία Επιμελήτρια Α’ Παιδιατρικής, και η Ζάλιου Στεργιανή, Επισκέπτρια Υγείας .
Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς και κηδεμόνες παιδιών και εφήβων.

Παχυσαρκία: Τέλος στο πρόγραμμα δωρεάν φαρμάκων
– Στον αέρα 70.000 δικαιούχοι Σε αβεβαιότητα χιλιάδες δικαιούχοι μετά τη διακοπή του προγράμματος για την παχυσαρκία. Αναστάτωση έχει προκαλέσει







