«Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας και συγκεκριμένα οι Τάξεις πιάνου της Πόπης Φιρτινίδου και της Σοφίας Παυλίδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – «Οδυσσέας Γωνιάδης», την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026, στις 6.00μμ και εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Κόκκινη κλωστή δεμένη στο πεντάγραμμο μπλεγμένη», για 11η χρονιά.
Ένα κείμενο, γεμάτο χιούμορ και νοήματα που λέει πολλά σοβαρά, χωρίς να είναι σοβαροφανές, γίνεται καμβάς για να κεντήσουν νότες τα μικρά δάχτυλα των παιδιών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η διεθνής έκθεση «Χρώματα πέρα από τις λέξεις – Colours Beyond Words» του Συλλόγου Rett Greece στη Γκαλερί Παπατζίκου
Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Γκαλερί Παπατζίκου της Βέροιας, λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου δράσεών





