Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Ασημένιος” ο Φίλιππος Βέροιας – Κύρος Σαράφης: “Μεγάλη υπέρβαση, το μέλλον ανήκει σε αυτά τα κορίτσια”

Μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδα Κορασίδων του Φιλίππου Βέροιας, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην Πανελλήνια Τελική Φάση (F8), ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, που φιλοξενήθηκε στη Βέροια.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, στο προπονητικό team και ιδιαίτερα στον προπονητή μας, Κύρο Σαράφη, για τη σπουδαία αυτή διάκριση. Παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της φετινής χρονιάς, έδειξαν χαρακτήρα, πίστη και αγωνιστικότητα, καταφέρνοντας να ανέβουν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στις τρεις αθλήτριές μας που αναδείχθηκαν στην Καλύτερη Επτάδα του τουρνουά:

Κότσιφα Μαρία – Καλύτερη Τερματοφύλακας

Δούκα Ελισάβετ – Καλύτερο Πίβοτ

Κεχαγιά Ευαγγελία – Καλύτερο Αριστερό Ίντερ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην Έφορο της ομάδας, Στεφανόπουλου Ιφιγένεια, για την ακούραστη καθημερινή προσφορά, τη στήριξη και την αφοσίωσή της.

Θερμά συγχαρητήρια και στην ΟΦΝ Ιωνίας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, την οποία κατέκτησε πανάξια, καθώς και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν για το υψηλό επίπεδο και την εξαιρετική προσπάθειά τους.

Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα κορίτσια! Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί!

Το μήνυμα του Κύρου Σαράφη

Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Χάντμπολ!

Περήφανος για την ομάδα μας. Μια σπουδαία επιτυχία. Μια μεγάλη υπέρβαση.

Ήταν αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και ένωσης δυνάμεων για το καλό του χάντμπολ της Ημαθίας. Αποδείχθηκε ότι όταν υπάρχει συνεργασία και κοινός στόχος, μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα.

Δυστυχώς, οι λίγες κοινές προπονήσεις που καταφέραμε να κάνουμε μέσα στη χρονιά δεν μας επέτρεψαν να χτίσουμε τις απαραίτητες αντοχές και τα ενεργειακά αποθέματα που απαιτεί μια τόσο απαιτητική διοργάνωση, με πέντε αγώνες σε τέσσερις ημέρες. Στον τελικό η έλλειψη δυνάμεων ήταν εμφανής και καθοριστική.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Ιδιαίτερα τους Δημήτρη Κεχαγιά, Μιχάλη Τζαφερόπουλο, Ιφιγένεια Στεφανοπούλου, Νίκο Καρατζά και Γιάννη Βαλδήρ για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Γνωρίζω ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν αυτή την επιτυχία. Δεν πειράζει. Οι επιτυχίες δεν μειώνονται από τα λόγια. Κρίνονται από την προσπάθεια, τις θυσίες και το αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.

Εύχομαι κάποια στιγμή όλοι να βάλουμε πάνω απ’ όλα το καλό των παιδιών και την πρόοδο του χάντμπολ της Ημαθίας.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Βέροια Όμιλο Χειροσφαίρισης για την εξαιρετική διοργάνωση των αγώνων και ιδιαίτερα την Κορίνα Ευταξιάδου.

Συγχαρητήρια και στον νικητή, τον ΟΦΝΙ.

Και τώρα στα δικά μας κορίτσια:

Είμαι περήφανος για καθεμία ξεχωριστά. Δουλέψατε σκληρά, κάνατε θυσίες, δεν τα παρατήσατε ποτέ και οι κόποι σας άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Αυτή η δεύτερη θέση είναι η δικαίωση της προσπάθειάς σας και είμαι βέβαιος ότι είναι μόνο η αρχή.

Κορίτσια, σας αγαπώ πολύ. Να συνεχίσετε να δουλεύετε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να χαμογελάτε. Το μέλλον σάς ανήκει.

Συγχαρητήρια σε όλες!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]