Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αθωώθηκε στο Εφετείο ο Γιώργος Ορφανίδης για τη ρύπανση της Τάφρου 66 από τον βιολογικό

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας, ως Εφετείο, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Γιώργος Ορφανίδης, για την υπόθεση ρύπανσης της Τάφρου 66 από τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
Σε πρώτο βαθμό, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας είχε επιβάλει στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή, κρίνοντας ότι υπήρχε ευθύνη για τη ρύπανση που αποδόθηκε στη λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων.
Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο εξέτασε εκ νέου το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας, τις τεχνικές εκθέσεις αλλά και τις μαρτυρικές καταθέσεις που σχετίζονταν με τη λειτουργία του βιολογικού. Μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού, το Εφετείο κατέληξε σε διαφορετική κρίση από εκείνη της πρωτόδικης απόφασης. Ο πρώην πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης κρίθηκε αθώος και απαλλάχθηκε από την κατηγορία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]