Η 4η μέρα έδωσε στους αναβάτες την ευκαιρία να ξεκουραστούν από την καταπόνηση, πριν την μεγάλη 5η ημέρα, αλλά και να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Η βροχή στα τελευταία χιλιόμετρα, έκανε το τερέν δυσκολότερο και την διαδρομή πιο ενδιαφέρουσα, ως πρόλογο για την βροχερή 5η μέρα!
Την μικρή ειδική διαδρομή κέρδισε και πάλι ο Σλοβάκος #1 Stefan SVITKO μπροστά από τον Αυστριακό #322 Tobias EBSTER και τον Λιθουανό #2 Arunas GELAZNINKAS.
Πρώτος Έλληνας ήταν ο #12 Βασίλης Στογιάνος, καθώς ο αδελφός του Γιώργος δεν ξεκίνησε λόγω τεχνικού προβλήματος.
Ο Χρήστος Πελούσης από την Αθήνα με την παλαιότερη μοτοσυκλέτα του αγώνα ένα Suzuki DR 650, #51 συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στην κατηγορία τουTop 5# 4ης μέρας
#1 Stefan SVITKO
#322 Tobias EBSTER
#2 Arunas GELAZNINKAS
#3 Martin BENKO
#305 Mark HURLSTON
Overall
#1 Stefan SVITKO
#2 Arunas GELAZNINKAS
#322 Tobias EBSTER
#3 Martin BENKO
#303 Timo HEINEN
Η 5η μέρα επιφυλάσσει 300 πολύ δύσκολα χιλιόμετρα για τους αθλητές, και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες!