Αλέξης Βεργώνης. .

Αλέξης Βεργώνης. . "Αποχωρώ από την ενεργό δράση με την αγάπη του κόσμου."

Σεμνά και ταπεινά ο αρχηγός ανακοίνωσε την λήξει της καριέρας του , μετά από 20 χρόνια γεμάτα χαρές λύπες , πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς . Όμως σε κάθε παιχνίδι έδινε και την ψυχή του για το καλό της ομάδας. Στο τέλος κάθε αγώνα η φανέλα του ήταν πάλι ιδρωμένη και λερωμένη. Φεύγει όμως με την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία

Αναλυτικά όσα αναφέρει με την ανακοίνωση του στον κόσμο της Βέροιας .

"Από παιδί είχα όνειρο να αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου και ευτύχησα να το εκπληρώσω τον Ιανουάριο του 2011. Δέκα χρόνια μετά, και μετά από 20 συνολικά χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, έφτασε η ώρα να εκπληρωθεί ένα ακόμη όνειρο μου: να κλείσω την καριέρα μου στην αγαπημένη μου ομάδα. Δεν είναι μια στιγμή εύκολη, ωστόσο συμπίπτει με τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.
Όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίστηκα με πάθος και περηφάνεια αυτή τη φανέλα και ήταν μεγάλη μου τιμή που διετέλεσα αρχηγός της Βασίλισσας. Απόλαυσα το υπέροχο αυτό ταξίδι και παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Απεναντίας, πάλεψα καθημερινά να νικήσω αντιπάλους και αδυναμίες μου. Είναι βέβαιο πως δεν θα κατάφερνα τίποτα χωρίς την αγάπη των φιλάθλων μας. Η αγάπη αυτή αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη μου όλα αυτά τα χρόνια και με έκανε να προσπαθώ σκληρά, να ξεπερνώ τις δυσκολίες και να γίνομαι καλύτερος. Είναι κάτι που θα κρατήσω μέσα μου παντοτινά.
Από το 2018 έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που συμμετείχα από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν μεγάλες επιτυχίες και εγγύηση για αυτό αποτελεί η οικογένεια Μπίκα.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν αυτά τα χρόνια, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την εκτίμηση και την αναγνώριση που μου έδειξαν. Θα χαρώ πολύ να μου δώσουν την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω από κοντά στην αυριανή γιορτή της ομάδας μας.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου,
Αλέξανδρος Βεργώνης
ΥΓ. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας άλλος. Τα καλύτερα με την Βασίλισσα έρχονται!

-- Ξαφνιάστηκα όταν στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου μου ο αρχηγός της Βέροιας Αλέξης Βεργώνης μου ανακοίνωνε την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως αναλογίστηκα πόσα χρόνια έπαιξε ποδόσφαιρο , πόσους δύσκολους και πολλές φορές σκληρούς τραυματισμούς είχε στην καριέρα.
Γι αυτό θα συμφωνήσω μαζί του για την απόφαση που πήρε , να αποχωρήσει όρθιος "γεματος" παιχνίδια και με την αγάπη του κόσμου.
Ειλικρινά αυτό το παιδί και μετά ο παίκτης με έχει συγκινήσει πολλές φορές για την αγάπη του στην Βέροια , με το πάθος που αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια.
Αλέξη μου σου εύχομαι υγεία πάνω απ΄ όλα καλή συνέχεια στην ζωή σου και πιστεύω αυτό που όλη αγαπάμε το ποδόσφαιρο και την βασίλισσα του βορρά να μην την εγκαταλείψεις.

--Πιστεύεται οτι και η Διοίκηση της Βέροιας θα κρατήσει τον αρχηγό της από άλλο πόστο γιατί οι μεγάλες ομάδες όπως η Βέροια την ιστορία και την προσφορά την εκτιμούν και την επιβραβεύουν.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραίτηση - σοκ στην Αλεξάνδρεια

Παραίτηση - σοκ στην Αλεξάνδρεια

Παραίτηση - σοκ στην ΑΕ Αλεξάνδρειας μιας και ο ισχυρός...

Τι λένε για την άνοδο στη Γ' Εθνική τέσσερις πρωταγωνιστές της Αλεξάνδρειας

Τι λένε για την άνοδο στη Γ' Εθνική τέσσερις...

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’...

Ο Αντώνης Παπατζίκος στον πάγκο της Θύελλας Σταυρού

Ο Αντώνης Παπατζίκος στον πάγκο της Θύελλας Σταυρού

Ο Αντώνης Παπατζίκος θα είναι ο νέος προπονητής της...

ΕΠΣΗ: Πότε θα γίνει η σέντρα σε Κύπελλο και Α’ κατηγορία

ΕΠΣΗ: Πότε θα γίνει η σέντρα σε Κύπελλο και Α’...

Λίγες μέρες αργότερα, σε σχέση με την σεζόν που πέρασε,...

Στήριξη του Δημάρχου Βέροιας K. Βοργιαζίδη στη «βασίλισσα  του βορρά»

Στήριξη του Δημάρχου Βέροιας K. Βοργιαζίδη στη...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βέροιας...

Στα

Στα "κυανέρυθρα" ο Αντώνης Λέκα

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη μεταγραφική της...

Γκολ και θέαμα στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Ολυμπιακού Βόλου

Γκολ και θέαμα στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας -...

Δύο σπουδαίες ομάδες του παρελθόντος, η Βέροια και ο...

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σ.Ε.Π.Ε. η ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε Ημαθίας

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου...

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...