Τα πάντα από την αρχή… Έτσι αισθάνονται οι περισσότεροι καταστηματάρχες της Εστίασης που ανοίγουν την δεύτερη ημέρα του Πάσχα μετά από τόσους μήνες στον πάγο.
Και λέμε τα πάντα από την αρχή, αφού τα ψυγεία και τα ράφια πρέπει να γεμίσουν με εφόδια για να καλύψουν τις επιθυμίες και να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους οι οποίοι περιμένουν πως και πώς να βγουν για φαγητό με κρασάκι ή τσίπουρο, μετά την στέρηση της καραντίνας.
Ακόμα και ταβέρνες με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της τοπικής εστίασης αισθάνονται σαν να ανοίγουν για πρώτη φορά…
Όσο για τους καταναλωτές και τους πελάτες που έχουν ήδη κλείσει τα τραπέζια τους, ένα είναι σίγουρο, ότι στα πιάτια τους θα έχουν πραγματικά πρώτη ύλη «ημέρας». Άντε με το καλό και χωρίς μέτρα σύντομα!