Οριστικό.

Οριστικό. "ΟΧΙ" των λοιμωξιολόγων στην SL 2...

Έφτασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στο 99% της θετικής κατάληξης, αλλά δεν τα κατάφερε… Η Σούπερ Λίγκα 2 συνεχίζει να είναι στον πάγο ελέω του κορωνοϊου.

Το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας θα εξακολουθήσει να είναι στον… γύψο με τεράστιες συνέπειες για τις ομάδες και όλους τους εμπλεκόμενους (ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές, προπονητές).

Αυτή η εξέλιξη είναι οριστική, η SL2 δεν πρόκειται να ξεκινήσει ούτε τώρα και στην καλύτερη περίπτωση η σέντρα θα δοθεί κοντά στην περίοδο των ....Χριστουγέννων.

Το «όχι» ήρθε από τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι έβαλαν «βέτο» στις κυβερνητική απόφαση, που υπήρχε για να δοθεί η πολυπόθητη εξαίρεση και στη Σούπερ Λίγκα 2 για να παιχθεί μπάλα με τους ίδιους υγειονομικούς όρους της Σούπερ Λίγκας 1 με τα πάγια τεστ Covid-19 πριν από κάθε ματς.

Έτσι και στην κυβέρνηση ήδη αναδιπλώθηκαν και πλέον αναμένεται να βγάλουν προς τα έξω ότι ένα ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα στο ποδόσφαιρο «θα έδινε κακό μήνυμα στον κόσμο εν μέσω Lockdown».

Πρακτικά, λοιπόν, όσο κρατά η γενική καραντίνα SL2 μην περιμένετε πλέον κάτι, παρά τις προσπάθειες και την πίεση που έχει ασκηθεί.

Το «λουκέτο» βέβαια όσο μεγαλώνει σε διάρκεια τόσο πιο καταστροφικό μπορεί να αποδειχθεί, αφού η κατηγορία όσο δεν ξεκινά τελεί υπό διάλυση και αναγκαστικά όταν ξεκινήσει αναμένεται να αναγκαστεί σε αλλαγή της προκήρυξης για να αναδιαμορφωθεί η αγωνιστική σεζόν και να βγουν οι ημερομηνίες. Βέβαια, κανέναν δεν συμφέρει να μην ξεκινήσει ποτέ η SL2, καθώς μια τέτοια υπόθεση δύναται να επηρεάσει και την SL1 μέσω των προβλεπόμενων μπαράζ.

Από εκεί και πέρα, εξυπακούεται ότι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Football League, η οποία από κάθε περίπτωση είναι εντελώς στον αέρα για την ίδια της την ύπαρξη τη νέα σεζόν.

Φυσικά για όλες αυτές τις δραματικές εξελίξεις η λογική θα έλεγε ότι η ΕΠΟ θα έπρεπε (ως υπερκείμενη αρχή) να πάρει θέση, αλλά στην Ομοσπονδία έχουν πρωταρχικά το μυαλό τους στο πότε θα μπορέσουν να κάνουν την εκλογές.

Πηγή a-sports.gr 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι λένε για την άνοδο στη Γ' Εθνική τέσσερις πρωταγωνιστές της Αλεξάνδρειας

Τι λένε για την άνοδο στη Γ' Εθνική τέσσερις...

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’...

Ο Αντώνης Παπατζίκος στον πάγκο της Θύελλας Σταυρού

Ο Αντώνης Παπατζίκος στον πάγκο της Θύελλας Σταυρού

Ο Αντώνης Παπατζίκος θα είναι ο νέος προπονητής της...

ΕΠΣΗ: Πότε θα γίνει η σέντρα σε Κύπελλο και Α’ κατηγορία

ΕΠΣΗ: Πότε θα γίνει η σέντρα σε Κύπελλο και Α’...

Λίγες μέρες αργότερα, σε σχέση με την σεζόν που πέρασε,...

Στήριξη του Δημάρχου Βέροιας K. Βοργιαζίδη στη «βασίλισσα  του βορρά»

Στήριξη του Δημάρχου Βέροιας K. Βοργιαζίδη στη...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βέροιας...

Στα

Στα "κυανέρυθρα" ο Αντώνης Λέκα

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη μεταγραφική της...

Γκολ και θέαμα στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Ολυμπιακού Βόλου

Γκολ και θέαμα στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας -...

Δύο σπουδαίες ομάδες του παρελθόντος, η Βέροια και ο...

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο  Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σ.Ε.Π.Ε. η ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε Ημαθίας

Στο 25ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου...

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ...

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Βέροιας

Συνάντηση εκπροσώπων της Βέροιας 1960 με τον...

Ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...