Βόλεϊ - Η Ναουσαία προπονήτρια Δάφνη Γκιόρσου στο Φίλιππο Βέροιας -  θα αναλάβει τα τμήματα προαγωνιστικού και ακαδημιών

Βόλεϊ - Η Ναουσαία προπονήτρια Δάφνη Γκιόρσου στο Φίλιππο Βέροιας - θα αναλάβει τα τμήματα προαγωνιστικού και ακαδημιών

«Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας βόλεϊ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την προπονήτρια, Δάφνη Γκιόρσου.

Η νέα προπονήτρια των τμημάτων υποδομών (Αναπτυξιακά) του Φίλιππου Βέροιας, θα αναλάβει τα τμήματα προαγωνιστικού - ακαδημιών για μικρές αθλήτριες.

Η Δάφνη γεννήθηκε στις 12/06/1997 στη Νάουσα. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση, ενώ έχει μάθει το άθλημα δίπλα σε καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και προπονητές του βόλεϊ, όπως η κα Ελένη Ζέτου, ο κος Θανάσης Κασαμπαλής κ.α.



Έχει συμμετοχή σε πολλά σεμινάρια για την ελληνική πετοσφαίριση και σε διεθνή συνέδρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Πρώην κεντρική στο Ζαφειράκη Νάουσας, πέρα από την μεγάλη της αγάπη για το άθλημα, διακρίνεται μεταξύ άλλων για το χαρακτήρα και το ήθος της.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, είναι γεμάτη θέληση, υπομονή, επιμονή και όρεξη για δουλειά, ενώ λατρεύει τα παιδιά και αναζητά πάντα το καλύτερο περιβάλλον και μέθοδο για τα μελλοντικά αστεράκια του Φίλιππου Βέροιας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως μέλος του προπονητικού επιτελείου των τμημάτων υποδομών του Φιλίππου Βέροιας, η 23χρονη προπονήτρια δήλωσε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη χαρά αλλά και πρόκληση να αναλάβω τα τμήματα υποδομής, ενός ιστορικού συλλόγου όπως ο Φίλιππος Βέροιας, γιατί τον στελεχώνουν άτομα που τον αγαπούν, έχουν όραμα, μεράκι για δουλειά και είναι δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με έμπειρους και πετυχημένους προπονητές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πλευρό τους έχω να μάθω πολλά πράγματα που θα με κάνουν καλύτερη.


Θεωρώ πως η ενασχόληση των παιδιών με ένα ομαδικό άθλημα μπορεί να έχει μόνο ευεργετικές επιπτώσεις στο χαρακτήρα και στην διαπαιδαγώγηση τους. Η προπόνηση σε αυτήν την ηλικία θα έχει παιγνιώδη μορφή και ταυτόχρονα θα γίνεται και εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων του βόλεϊ. Η άσκηση σε παιγνιώδη μορφή είναι η καλύτερη μορφή άσκησης, γιατί συνδυάζει την διασκέδαση με τα οφέλη της γυμναστικής, αλλά παράλληλα βελτιώνει τη νευρομυϊκή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.



Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι θα μάθουν να συνεργάζονται, να επικοινωνούν, να μοιράζονται, να σέβονται τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους κανόνες. Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά θα μάθουν να λειτουργούν με το "εμείς" και όχι με το "εγώ".
Το να είμαι δίπλα τους στα πρώτα τους βήματα σε αυτό το υπέροχο άθλημα, αποτελεί ασφαλώς μεγάλη τιμή και μπορώ να υποσχεθώ, ότι κάθε φορά που τα παιδιά θα φεύγουν από το γήπεδο, η χαρά τους θα είναι απερίγραπτη».

Καλωσορίζουμε την Δάφνη Γκιόρσου στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας και της ευχόμαστε μία νέα χρονιά με υγεία και επιτυχία στο έργο της».


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2 ΧΡΥΣΑ – 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ – 5 η ΘΕΣΗ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ...

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες...

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ,  Οι αγώνες  της  ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης του Αθλητικού Σωματείου  ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ, Οι αγώνες της ένταξης, της αποδοχής...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά του ΑΣΕΝ με το

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την...

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες επέστρεψαν στη Βέροια το βράδυ της Μ.Δευτέρας οι αθλήτριες του συλλόγου ΒΕΡΟΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που συμμετείχαν...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα” και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας διοργάνωσαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου τους Αγώνες...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας. Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του "Λαππείου" 1ου...