Mιχ. Χρυσοχοίδης: “Αγανακτώ γιατί αντί να κουβεντιάζουμε για την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα, μαλώνουμε για το “κούμπωμα”

Mιχ. Χρυσοχοίδης: “Αγανακτώ γιατί αντί να κουβεντιάζουμε για την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα, μαλώνουμε για το “κούμπωμα”

Την αγανάκτησή του εξέφρασε χθες το βράδυ μιλώντας στο «Λαό» ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοίδης για το θέμα που άνοιξε στην Ημαθία με το «κούμπωμα» του οδικού άξονα Σκύδρας-Πατρίδας κι αυτό διότι, όπως τονίζει, αντί να κουβεντιάζουμε για το πότε θα γίνει ο δόμος, μαλώνουμε, για το πού θα «κουμπώσει» στη Μέση ή στην Κουλούρα.

«Ο δρόμος θα γίνει έτσι κι αλλιώς με δική μου πρωτοβουλία διότι είναι ένας πολύ σημαντικός οδικός άξονας. Αλλά είναι κρίμα διότι για μια ακόμα φορά γίνονται κουβέντες λαϊκίστικου τύπου για το πού θα γίνει ο κόμβος όταν ακόμα δεν έχουν γίνει ούτε καν απαλλοτριώσεις, ούτε έχει σχεδιαστεί ο δρόμος. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται… Εγώ πράγματι, λέω να αναζητηθούν όλοι αυτοί οι όποιοι κάθε φορά, πριν τις εκλογές, λαίκιζαν και έκαναν πίσω και δεν έφτιαχναν το δρόμο γιατί κάποιοι… παρόδιοι, οι οποίοι είναι κλειστοί τώρα, δεν άφηναν να γίνει ο δρόμος».

Όσο για το κούμπωμα, αυτό, όπως μας είπε ο κ. Χρυσοχοίδης, θα εξαρτηθεί από τις μελέτες. « Όταν τις δω θα πάρω θέση. Προς το παρόν αυτό που προέχει είναι να γίνει ο δρόμος και πραγματικά αγανακτώ διότι, αντί να κουβεντιάζουμε για την ολοκλήρωση του άξονα Σκύδρα-Νάουσα-Πατρίδα, μαλώνουμε για το Μέση-Κουλούρα».

Να σημειώσουμε ότι το ζήτημα αυτό απασχόλησε χθες το βράδυ και το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στο οποίο έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο ίδιος ο υπουργός μιλώντας με τη δήμαρχο, με αφορμή και τους υψηλούς τόνους της συνεδρίασης για το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με το βλέμμα στο Παρίσι για την έναρξη των Ολυμπιακών  σε 3 ημέρες

Με το βλέμμα στο Παρίσι για την έναρξη των Ολυμπιακών ...

Στη γαλλική πρωτεύουσα, θα είναι στραμμένα από την...

Εβδομάδα δημοτικών συμβουλίων

Εβδομάδα δημοτικών συμβουλίων

Συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, δημοτικών...

Ανησυχία και κινητοποίηση για τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα

Ανησυχία και κινητοποίηση για τα κρούσματα πανώλης...

Ανησυχία και άμεση κινητοποίηση των αρχών για να...

Ρεκόρ αιτήσεων για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ, μεταξύ αυτών και της Νάουσας
Ο Άδωνις πετάει εκτός   ΕΟΠΥΥ και ηλεκτρονικής συνταγογράφησης τους ιδιώτες γιατρούς που δεν θα καλύψουν κενά στο ΕΣΥ

Ο Άδωνις πετάει εκτός ΕΟΠΥΥ και ηλεκτρονικής...

Πράξη έκανε τις «απειλές» προς τους ιδιώτες γιατρούς...

Ένα ψηφιακό μπλακ άουτ από την Microsoft κλόνισε τον κυβερνοχώρο παγκοσμίως

Ένα ψηφιακό μπλακ άουτ από την Microsoft κλόνισε τον...

Παγκόσμιο «χάος» χθες σε αεροδρόμια, τράπεζες και...

ΥΠΕΣ προς δήμους:  Λάβετε μέτρα για τα αδέσποτα εν μέσω καύσωνα

ΥΠΕΣ προς δήμους: Λάβετε μέτρα για τα αδέσποτα εν μέσω...

Έκτακτα μέτρα προστασίας των αδέσποτων ζώων...

Έλληνες λογιστές: Ο κύριος Υπουργός αρνήθηκε και να μας ακούσει!

Έλληνες λογιστές: Ο κύριος Υπουργός αρνήθηκε και να...

Άκαρπη για τον κλάδο των λογιστών και η χθεσινή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...