Από την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης
(ΚΕΠΑ) του Δήμου Βέροιας προσεγγίζει για πρώτη φορά την Τέχνη της
Μαγειρικής και ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και του κόσμου μέσα από
γεύσεις αιώνων , με την επιμέλεια του Σεφ Γιάννη Σαμούκα . Κάθε απόγευμα, από
την ερχόμενη Κυριακή 12 Απριλίου στις
5.30μ.μ , θα προβάλλεται και από μία συνταγή , την οποία θα προτείνει ο Σεφ.
Το Πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας περιλαμβάνει:
• Κυριακή 12/04
Καλαμάρια γεμιστά με ρεβίθια και σπανάκι Ι Ελλάδα
• Μ. Δευτέρα 13/4
Εναλλακτικό πιροσκί Ι ποντιακή κουζίνα
• Μ. Τρίτη 14/4
Φαλάφελ Ι Μ.Ανατολή
•Μ. Τετάρτη 15/4
Γαριδομακαρονάδα αλα 12 Γράδα Ι Ιταλία
•Μ. Πέμπτη 16/4
Σαλάτα νταλ με φακές Ι Ινδία
•Μ. Παρασκευή 17/4
Μαλακά μπισκότα με σοκολάτα Ι Γαλλία
• Μ..Σάββατο 18/4
Το αρνάκι της Λαμπρής (αρνί ψητό στο φούρνο) Ι Ελλάδα
Διοργάνωση : ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ
ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ fb page: ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.