Όποιος έχει δει τη δουλειά της και τα έργα τέχνης που δημιουργεί με βασικό υλικό την ζαχαρόπαστα πάνω σε «καμβά» από παντεσπάνι, τότε καταλαβαίνει για τι ακριβώς μιλάμε… Η Μαρία Κόγια (kogias bakery) θα βρίσκεται σήμερα στο περίπτερο της Sweet bite στη διεθνή έκθεση Artozyma 2020 στη Θεσσαλονίκη και θα μοιράζεται με τον κόσμο τις εμπειρίες της, την τεχνική της και τις προ-τάσεις της στο χώρο της ζαχαροτεχνίας.
Τα ταξίδια της στον κόσμο, οι σπουδές στο Λονδίνο, οι συμμετοχές σε σημαντικές δουλειές και οι εμπειρίες της, μαζί με το χαρισματικό ταλέντο, τις εντυπωσιακές δημιουργίες της και την προσωπική της αισθητική, την ξεχωρίζουν στο είδος της, δικαίως!
Καλή επιτυχία στη σημερινή της παρουσία!