Next grade... για τους αθλητές  της σχολής Α.Σ Ρωμιός - Χρήστος Μιχαήλωβ:

Next grade... για τους αθλητές της σχολής Α.Σ Ρωμιός - Χρήστος Μιχαήλωβ: "Έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 οι εξετάσεις των αθλητών της σχολής Α.Σ Ρωμιός με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους .

Η άρτια τεχνική κατάρτιση και η άψογη συμπεριφορά των νεαρών αθλητών έδειξαν ότι η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δώσει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα αλλά και στην διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της σχολής Α.Σ Ρωμιός και οι αθλητές εξετάστηκαν στην φυσική κατάσταση - τεχνική κατάρτιση .

Προσκεκλημένοι εξεταστές της σχολής ήταν οι:
(Α) Μπραντης Κωνσταντίνος (πτυχιούχος προπονητής -γυμναστης ΤΕΦΑΑ ΒΙΕΝΝΗΣ )
(Β) Δημητροπουλος Γιάννης (πτυχιούχος προπονητής ΓΓΑ )

(Γ) Σαββιδης Δημήτρης (πτυχιούχος προπονητής τζούντο)
(Δ) Γραμματικόπουλος Ηλιας (πρώην μέλος εθνικής ομάδας ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΣΚΙ ,ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής )
(Ε) Εμυ Μήτσιου (ψυχολόγος )

Ο προπονητής του Α.Σ Ρωμιός Χρήστος Μιχαήλωβ (πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α) : «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους αθλητές μας. Έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία με υπομονή , επιμονή και πειθαρχεία για να μπορέσουν σήμερα να παρουσιαστούν όσο το δυνατό καλύτεροι.

Οι εξετάσεις πάνω στο άθλημα μας είναι όπως οι εξετάσεις που έχουν τα παιδιά σε φροντιστήρια και στο σχολείο. Δεν έχει καμία διαφορά. Και βέβαια οι εξετάσεις ξεκινούν από τις μικρές ηλικίες.

Βέβαια για να φτάσει κάποιο παιδί, κάποιος αθλητής στην διαδικασία των εξετάσεων δεν φτάνει να γραφτεί σε ένα τμήμα. Βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθεί πιστά τον αριθμό συγκεκριμένων προπονήσεων οι οποίες βασίζονται σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με σκοπό τα παιδιά να αποκτήσουν γυμνασμένο σώμα, να αγαπήσουν την γυμναστική αλλά και να μάθουν σωστή διατροφή.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοικτές για όλους να έρθουν και να μας γνωρίσουν από κοντά, να δουν τον τρόπο εκγύμνασης. Καλώ τους γονείς να μην έχουν κανένα ενδοιασμό με τις πολεμικές τέχνες. Μέσα από αυτές τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση αλλά και αλληλοσεβασμό. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο»


Όλοι οι αθλητές έδειξαν υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο ξεχωρίζοντας με το ταλέντο τους και τη δυναμικότητα τους με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους.


Στο τέλος των εξετάσεων οι εξεταστές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τόνισαν στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος την άριστη δουλεία του εκπαιδευτή και προπονητή της σχολής κ. Χρήστο Μιχαήλωβ ενώ απένειμαν τις ζώνες και τα αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές βγάζοντας και την καθιερωμένη φωτογραφία.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2 ΧΡΥΣΑ – 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ – 5 η ΘΕΣΗ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ...

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες...

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ,  Οι αγώνες  της  ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης του Αθλητικού Σωματείου  ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ, Οι αγώνες της ένταξης, της αποδοχής...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά του ΑΣΕΝ με το

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την...

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες επέστρεψαν στη Βέροια το βράδυ της Μ.Δευτέρας οι αθλήτριες του συλλόγου ΒΕΡΟΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που συμμετείχαν...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα” και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας διοργάνωσαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου τους Αγώνες...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας. Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του "Λαππείου" 1ου...