Football league . Πρώτη αγωνιστική Βέροια- Διαγόρας  0-0

Football league . Πρώτη αγωνιστική Βέροια- Διαγόρας 0-0

 Ισοπαλία 0-0 στη Βέροια με τον πολύ καλά διαβασμένο Διαγόρα ο οποίος μπορούσε να κλέψει το ματς στο 90' με τον Κέρι ( ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Βέροιας και ήταν το αγαπημένου παιδί του αειμνήστου Βασίλη Ζουμπουλίδη)  που έχασε μοναδική ευκαιρία και να πάρει η ομάδα του την ρεβάνς του κυπέλλου. 

 

 

Καθοριστικές αποδείχθηκαν δύο φάσεις στην αρχή της αναμέτρησης. Στο 9ο λεπτό ο Σιμόνι σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ στην συνέχεια ο Κανούλας ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 15' ο Πασάς φάνηκε να ανατρέπεται καθαρά μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται τον βοηθό του και να δείχνει τελικά την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ για θέατρο!

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας είχε λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Διαγόρας είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 59' όταν το σουτ του Μπουρλάκη πέρασε απ' όλους και κατέληξε λίγο άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες πίεσαν για το νικητήριο γκολ και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 83' και 84' με τα σουτ των Σιμόνι και Χαντζάρα αντίστοιχα να φεύγουν μόλις άουτ.

Στο 90' οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να "κλέψουν" τη νίκη, όμως ο Στάμου έδιωξε τη μπάλα με το κεφάλι, πάνω από την γραμμή του τέρματος της ομάδας του, μετά από διώξιμο του Βοσνιάδη και ψηλοκρεμαστό σουτ του Κέρι.

Παρά την απώλεια των δύο βαθμών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλιστα εντός έδρας δεν πρέπει στις τάξεις της βασίλισσας  του βορρά να δημιουργηθεί κάποια ανησυχία το πρωτάθλημα είνια πολύ μακρύ και δύσκολο . Η ομάδα έδειξε οτι είνια πανέτοιμη και πολύ ισχυρή και οι χαμένοι βαθμοί θα αναπληρωθούν από άλλους αγώνες .

Άλλωστε και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν πάντα οι παίκτες οτι η Βέροια είνια από τα φαβορί για την άνοδο και  οι αντίπαλοι θα την "παίζουν" δυνατά και με σκοπό να πα΄ρουν κάποιο αποτέλεσμα 


ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (75’ Ζούρκος), Πέντα (79’ Μπλέτσας), Πασάς, Κανούλας (62’ Χατζάρας), Σιμόνι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος (46’ Ναβαλόν), Προβατίδης (65’ Ηλιάδης), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης (75΄Γεωργιου), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.




Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές ΕΠΟ: Και τυπικά νέος πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης, πήρε 61 ψήφους

Εκλογές ΕΠΟ: Και τυπικά νέος πρόεδρος ο Μάκης...

Εποχή Μάκη Γκαγκάτση και με τη… βούλα στην ΕΠΟ!Σύμφωνα...

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν θα φοράει την φανέλα...

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Την κυανέρυθρη φανέλα θα φορέσει ξανά ο 25χρονος...

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Βέροιας εγκρίθηκε η...

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη Παπαδόπουλο μπροστάρη

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη...

Αργά το βράδυ ο Τάκης Παπαδόπουλος ανέφερε οτι η ομάδα...

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που...

Με 21 ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν...

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του νέου πρωταθλήματος

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής...

Το συνοπτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες της...

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι...

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...