Νιάτα της Ελλάδος: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

Νιάτα της Ελλάδος: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

Του ιερέως: Παναγιώτου Σ. Χαλκιά


Νιάτα της Ελλάδος, λευκές ψυχές, δώρο του Θεού στον ακόσμητο κόσμο: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Νιάτα σφριγηλά με χνουδάτα πρόσωπα και ευλύγιστα γυμνασμένα γόνατα, διδαχθείτε και αντισταθείτε. Έφηβοι και νεότεροι που ζείτε τώρα σε καιρούς που επικρατεί άρνηση και απαξίωση, αντισταθείτε. Σε εποχή που επικρατεί η υπαρξιακή φτώχεια και έλλειψη του αγίου λόγου της ζωής και της αιωνιότητας, αντισταθείτε. Καιρός που υπερτονίζονται πράξεις και έργα χειρίστου είδους, ως υποκατάστατα μεταφυσικών αξιών της ζωής του μέλλοντος, αντισταθείτε!

Ρωτάνε και απορούν με υποκρισία και χωρίς ντροπή, αρκετοί εκπαιδευτικοί, πολιτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ακόμη και μερικοί γονείς, τί έπαθε η νεολαία μας και εξαγριώθηκε τόσο. Πολλοί απ’ αυτούς, επί χρόνια πάλεψαν και παλεύουν, υπηρέτες ξένων συμφερόντων (;), να αδειάσουν από την παιδική ψυχή ό,τι πνευματικό, υψηλό και ηθικό ιδεώδες υπήρχε.

Του στέρησαν και του στερούν τον Άγιο Τριαδικό Θεό. Την αγάπη προς την Ορθόδοξη πίστη, την Οικογένεια, την πατρίδα, το ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και την πρόοδο. Του στέρησαν όλα αυτά και άλλα πολλά και έστρεψαν τα άλικα νιάτα να κοιτάζουν από το φεγγίτη προς τον κοινόχρηστο χώρο και να βλέπουν ό,τι βρώμικο και άσχημο υπάρχει στην κοινωνία, αντί να τα στρέψουν προς το παράθυρο το ολοφώτιστο, ανατολή του μέλλοντος.

Του έστρεψαν τον νου προς τα εφήμερα, την ηδονή, τη σαρκολατρεία, διοχετεύοντας αισχρά και πονηρά, μαγεία, πορνό και άλλα αίσχη στη ζωή του.

Αραιώνουν και λιγοστεύουν οι άνθρωποι που ο λόγος τους είναι Θείος, ενάρετος, ηθικός, ικανός να αλλοιώνει συνειδήσεις και να διαμορφώνει υγιές ήθος, δίνοντας έμπνευση ζωής, παρηγοριά και ελπίδα στους νέους, αξίες με μεταφυσικές διαστάσεις.

Νιάτα της Πατρίδας μας! Στοχασθείτε βαθιά. Ανήκετε στο βαθύριζο και βαθύσκιωτο δένδρο του γένους της πατρίδας μας και των Ορθόδοξων Χριστιανών. Είσαστε οι ανθοί μας, μέλη Σώματος Χριστού, ολοκάθαρα διαλεκτά παιδιά.

Πετάξτε τις «κουκούλες» της διαμαρτυρίας, σ’ απάντηση αυτών, που κουκουλώνουν τα σατανικά τους σχέδια. Η Ελλάδα θα χαθεί αν χάσει τον υπέροχο αυτό πνευματικό πλούτο, δηλαδή τις παραδόσεις, τη γλώσσα, τον πολιτισμό μας, την πίστη μας. Θα είναι σώμα χωρίς ψυχή και οι εχθροί θα μας κολακεύουν λέγοντας: «Χαρείτε, είστε πολιτικά ελεύθεροι άνθρωποι».

Σήμερα, στην εποχή μας, γίνεται ένα μεγάλο κακό στην πατρίδα μας. Γίνεται παιδομάζωμα με ύπουλα μέσα, διαφορετικό απ’ αυτό που διαβάζετε στην ιστορία. Διοχετεύουν στη μάθησή σας ιδεολογίες αντεθνικές, αντιθρησκευτικές, αναρχικές και προσπαθούν να επιτύχουν οι εχθροί μας μία σύγχρονη «αποφύλλιση» του γένους μας, ενώ οι ταγοί της εκάστοτε εξουσίας μας, ασχολούνται με τα «λερωμένα τ’ άπλυτα», με τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τις μίζες.

Η ύπαιθρος ερημώνεται και η Ελλάδα γερνάει.

Νέοι και νέες της Ελλάδας.

Γενείτε φραγμός ανασχετικός στο ύπουλο ρεύμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, της καταστροφής και του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας του αφανισμού την απειλή, που επιδιώκουν μερικοί ανεμώλιοι (κενοί, μάταιοι, άνευ αξίας) και δικηφόροι (εκδικητές) νεωτεριστές.

Αγωνισθείτε για την πατρίδα, για τη θρησκεία, για την οικογένεια, για το μέλλον του πολιτισμού μας, αγωνισθείτε για την Ελλάδα των προγόνων μας. Και η ευχή όλων μας είναι: «Αιέν αριστεύειν…». Πάντα να αριστεύετε και να υπερέχετε από τους άλλους. Την απάντηση την περιμένουμε να τη δώσετε εσείς οι ίδιοι, μόνοι σας!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας από 7/7 έως 10/7/24

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της...

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού...

Σήμερα το τριετές μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Υγρόπουλου

Σήμερα το τριετές μνημόσυνο του Κωνσταντίνου...

Τελούμε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου...

Έφυγε από τη ζωή ο ιερέας Στέφανος Κουτσούκης σε ηλικία 73 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο ιερέας Στέφανος Κουτσούκης σε...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα Παρασκευή 5...

Εγγραφές παιδιών στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας

Εγγραφές παιδιών στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης...

Από σήμερα Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 δεχόμαστε εγγραφές...

Έγκριση συμμετοχής πωλητών στις Θρησκευτικές Εμποροπανηγύρεις της Αγίας Κυριακής Λουτρού και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας, για το έτος 2024

Έγκριση συμμετοχής πωλητών στις Θρησκευτικές...

Εκδόθηκε η υπ΄αριθ. 302/13782/04-07-2024 (ΑΔΑ: 9ΚΑ4ΩΨΠ-3ΘΚ)...

Έφυγε από τη ζωή η Λουλούδα Γιαννακοβίτου σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Λουλούδα Γιαννακοβίτου σε ηλικία 88...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024...

Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Τζανόπουλος σε ηλικία 78 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Τζανόπουλος σε ηλικία 78 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024...

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Μπαγανας σε ηλικία 70 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Μπαγανας σε ηλικία 70 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα Παρασκευή 5...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...