Έκθεση φωτογραφίας με τις ανθισμένες ροδακινιές, δράσεις για παιδιά, μαγειρικές, μάζεμα ροδακίνων στον πράσινο πλέον κάμπο και δυο συναυλίες με Gadjo Dilo και Balsam Blue στην πλατεία Ελιάς, απόλαυσε ο κόσμος στο 4ο Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουνίου. Ιδιαίτερα ελκυστική η Γιορτή Γαστρονομίας, με ροδάκινα σε γλυκές και αλμυρές συνταγές , σε σαλάτα και μαγειρεμένα με μοσχάρι από τους σεφ Γιώργο Βαγόπουλο και Χρόνη Δαμαλά, αλλά και φρέσκα ροδάκινα από το δέντρο, που μοιράστηκαν στους επισκέπτες του φεστιβάλ…
Η άφθονη σανγκριά με ροδάκινο και τα κοκτέιλ για τον κόσμο, ανέβασαν τη διάθεση και απογείωσαν τον τοπικό μας «θησαυρό», που μας δίνει ραντεβού για τον επόμενο Ιούνιο στη Βέροια!