Με επιτυχία έγινε στις Βαρβάρες το τουρνουά

Με επιτυχία έγινε στις Βαρβάρες το τουρνουά " Γιάννης Μπαλόγλου."

Για ακόμη μια χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά "Γιάννης Μπαλόγλου", την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, μια εκδήλωση που έγινε θεσμός, το έχουν αγκαλιάσει διαχρονικά παίκτες και φίλαθλοι και σαν Διοίκηση αισθανόμαστε την ανάγκη κάθε χρόνο, με τη μέγιστη δυνατή μέριμνα και ενδιαφέρον να α ποτίσουμε φόρο τιμής σε ένα δικό μας παιδί που μας άφησε πρόωρα.
Σύμφωνα με πρόγραμμα των εκδηλώσεων η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίστηκε με την ομάδα των συμπαικτών του Γιάννη Μπαλόγλου της περιόδου που αγωνιζόταν στην ομάδα μας καθώς και την ομάδα της ΑΕ Χαρίεσσας.
Μετά τους αγώνες ακολούθησε ομιλία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Κώστα Πουλασουχίδη  και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιμανδρίτη π. Ευλόγιο, ιερέα της ενορίας Αγίας Βαρβάρας.   
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Στέργιος Διαμάντης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλης Φωτιάδης, καθώς και ο ΓΓ κ. Βαγγέλης Κοσκερίδης και αρκετός κόσμος.
Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στο διαιτητή του αγώνα, στον π. Ευλόγιο και στον προπονητή της ΑΕ Χαρίεσσας Χρήστο Μποζίνη και κύπελλα στις δύο ομάδες, ενώ τιμήθηκε ο κ. Νίκος Σπανός για την προσφορά του στο Σωματείο.
Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ομάδες και φιλάθλους που έδωσαν το παρόν, που προήγαγαν το ποδόσφαιρο και βοήθησαν στη διεξαγωγή ανταγωνιστικών αναμετρήσεων χωρίς προβλήματα, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και προσωπικά τον Πρόεδρο του κ. Στέργιο Διαμάντη, το διαιτητή κ. Παζαρτζικλή Γρηγόρη, τον Αρχιμανδρίτη π. Ευλόγιο καθώς και την οικογένεια του Γιάννη, με ειδική μνεία στον Νίκο Σπανό με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι συνέθεσαν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Ευχή μας να συνεχιστεί η παράδοση και τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές ΕΠΟ: Και τυπικά νέος πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης, πήρε 61 ψήφους

Εκλογές ΕΠΟ: Και τυπικά νέος πρόεδρος ο Μάκης...

Εποχή Μάκη Γκαγκάτση και με τη… βούλα στην ΕΠΟ!Σύμφωνα...

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Ζε Εσονο

Για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν θα φοράει την φανέλα...

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Επέστρεψε στη Βέροια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Την κυανέρυθρη φανέλα θα φορέσει ξανά ο 25χρονος...

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Και με τη βούλα... Βέροια 1960

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Βέροιας εγκρίθηκε η...

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη Παπαδόπουλο μπροστάρη

Οριστικά στη Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια με Τάκη...

Αργά το βράδυ ο Τάκης Παπαδόπουλος ανέφερε οτι η ομάδα...

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή

SL2: Ανατροπή με Ιωνικό - Αυτές είναι οι 21 ομάδες που...

Με 21 ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν...

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του νέου πρωταθλήματος

SL1: Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της κανονικής...

Το συνοπτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες της...

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Τέλος δύο από τη Βέροια – Συνεχίζονται οι...

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...