ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Η Ομάδα των Τζουντόκα από τη Βέροια του Συλλόγου "Ολυμπιακή Ελπίδα" βρίσκεται στη μέση της αγωνιστικής σεζόν. Μετά από σκληρή δουλειά και προετοιμασία των αθλητών που έγινε το Φθινόπωρο του 2017 και την Άνοιξη του 2018 η προετοιμασία αυτή απέδωσε καρπούς αναδεικνύοντας τις προσπάθειες των αθλητών μας και χαρίζοντας τους μεγάλες διακρίσεις τους τελευταίους 2 μήνες.
Εντός των τελευταίων 2 μηνών λοιπόν είχαν διεξαχθεί 3 (τρία) Διεθνές Τουρνουά που έκριναν σοβαρά την σωστή η λάθος πορεία προετοιμασίας των αθλητών. 
Το Olympus Cup με συμμετοχή 800 αθλητών από 9 χώρες, το Φίλιππος Сup με συμμετοχή 650 αθλητών από 12 χώρες  και το Cyprus Open Cup με συμμετοχή 600 αθλητών από 7 χώρες.
Στην περίπτωσή  μας οι αθλητές πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα κερδίζοντας της εντυπώσεις από τους άλλους συλλόγους κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα οι αθλητές από την Βέροια κατάφεραν να αγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο με άνεση δίνοντας παράλληλα καλά αποτελέσματα.
Στο τελευταίο Τ​ουρνουά που είχε διεξαχθεί στην Λάρνακα της Κύπρου η Ταξίδου Ελένη κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο δείχνοντας πως στο μέλλον θα είναι σίγουρα μία ικανή, δυνατή και έξυπνη αθλήτρια με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Η Μέσκα Άννα κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό από την Πρωταθλήτρια της Κύπρου με ελάχιστη διαφορά μετά από σχεδόν 12 λεπτά αγώνα.
Επίσης η Άννα δεν το βάζει κάτω και σίγουρα σύντομα θα την δούμε σε μεγάλους αγώνες να κυματίζει την γαλανόλευκη στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Ο Κυρχανατζίδης Γιώργος με καλή αγωνιστική εμφάνιση  κατέκτησε την 3η θέση αποδεικνύοντας και αυτός πως η προετοιμασία και ο κόπος ανταμείβονται. Μπροστά μας έχουμε ακόμα δυσκολότερους και υψηλότερους στόχους, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή θα πρέπει να αυξήσουμε τις ώρες προετοιμασίας στα θέματα τεχνικής, φυσικής κατάστασης και ψυχολογίας των αθλητών.
Με τις εν λόγω διακρίσεις τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα με άνεση μπορούμε να πούμε πως έχει περάσει από την έννοια του απλού αθλητισμού στην έννοια του πρωταθλητισμού. Σαν προπονητής πιστεύω στις δυνατότητες των αθλητών μου και είμαι σίγουρος πως κανείς από αυτούς δεν θα αποκλίνει από τους τοποθετημένους στόχους που έχουν δοθεί και πως θα καταφέρουν να πετύχουν τα πάντα. 
Στις 07 Ιουλίου στο Μαυροβούνιο θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχει η δική μας Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 40κιλά Μέσκα Άννα.
 Η διοίκηση του συλλόγου, ο προπονητής, όλη η ομάδα και οι γονείς των αθλητών της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.
Ο Προπονητής κ. Σαββίδης Δημήτρης.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2 ΧΡΥΣΑ – 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ – 5 η ΘΕΣΗ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ...

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες...

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ,  Οι αγώνες  της  ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης του Αθλητικού Σωματείου  ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ, Οι αγώνες της ένταξης, της αποδοχής...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά του ΑΣΕΝ με το

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την...

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες επέστρεψαν στη Βέροια το βράδυ της Μ.Δευτέρας οι αθλήτριες του συλλόγου ΒΕΡΟΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που συμμετείχαν...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα” και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας διοργάνωσαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου τους Αγώνες...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας. Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του "Λαππείου" 1ου...