Κορυφαία βράβευση για το εστιατόριο «Στάσου Μύγδαλα» στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μέσα από το διαγωνιστική φάση αναδείχθηκαν τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας και οι καλύτεροι Σεφ της χρονιάς, ανάμεσα σε χιλιάδες από όλη την Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή του κόσμου που ψήφισε ελεύθερα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έκρινε η επιτροπή του θεσμού.
Το δικό μας «Στάσου Μύγδαλα», των επιχειρηματιών Ζαμπελάκη-Χασιώτη έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα». Το βραβείο παρέλαβε ένας εκ των ιδιοκτητών του, ο Δημήτρης Ζαμπελάκης, ο οποίος κατά την βράβευση δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ. Αυτό το βραβείο μας αναγκάζει και μας υποχρεώνει να προσπαθούμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι», ενώ ευχαρίστησε ονομαστικά όλο το προσωπικό του «Στάσου Μύγδαλα», καθώς όπως είπε, «χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν εδώ, αν και όλοι αυτοί έπρεπε να είναι επάνω στη σκηνή αυτή τη στιγμή και όχι εγώ».