Οι εργασίες των
μαθητών του Τμήματος «Τεχνικοί μαγειρικής τέχνης» του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας
παρουσιάζονται αυτή την ώρα στο φουαγιέ
της «Στέγης». Μόνο που oι εργασίες είναι
διαφορετικές από αυτές που συνήθως παρουσιάζονται σε εκδηλώσεις, αφού πρόκειται
για συνταγές και φαγητά από Βέροια,
Νάουσα, Κοζάνη, Γρεβενά, Πόντο, Σμύρνη, Κρήτη καθώς και Αγιορείτικη κουζίνα.
Τα τραπέζια έχουν στηθεί προκλητικά, για να ταξιδέψουν γευστικά το μάτι και τον ουρανίσκο των προσκεκλημένων, με τις πτυχιακές γευστικές εργασίες του 6μήνου , μετά από έρευνα που έκαναν οι μαθητές σχετικά με τα παραδοσιακά εδέσματα και τον τρόπο παρασκευής τους.
Το τμήμα έχει 26
μαθητές, με καθηγητή μαγειρικής τον Γιάννη Κελεσίδη και την Χριστίνα Μάλιου στη
ζαχαροπλαστική.
Εξαιρετική δουλειά που
πραγματικά δεν την… χορταίνεις!